Головна » Біологія

Імператорський тамарин
Імператорський тамарин - один з найдивовижніших представників родини ігрунок. 
  Білосніжні вуса і борода звисають у нього іноді до самого живота :)
 
  Мешкають імператорські тамарини в Південній Америці. 
  Живуть групами по 8-13 особин.     
  Маса дорослих особин від 250 г до 500 г.
 
   Назва виду «імператорський» пов’язана із наявністю у цих мавпочок пишних білих «вус», що дана в честь німецького імператора Вільгельма II. 
  Довжина тіла — близько 25 см, хвоста — близько 35 см. 
 
Ці грайливі мавпочки живуть в амазонських дощових лісах, де цілими днями займаються «гімнастичними вправами» у кронах найвищих дерев :) 
 
  Крихітних ігрунок вчені іноді називають пазуристими мавпами. 
  На відміну від інших мавп пальці рук і ніг закінчуються у них не нігтями, а гострими кігтями :) 
 
Самки зазвичай приводять на світ близнят. Татусь всюди тягає їх на власній спині. А коли підходить час годування, він передає їх дружині :)
 
  Головний корм імператорського тамарина - молоді пагони рослин і фрукти. Не відмовляється він і від комах та іншої дрібної живності :)


ЗАВАНТАЖИТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ


Презентації на схожу тему:
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: